Srijeda, 02 Travanj 2014 12:34

52. KUP SLAVONIJE I BARANJE ZA GIMNASTIČARE

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

SLAV. BROD – Pod domaćinstvom GD Hrvatski sokol iz Slav. Broda održano je 29. ožujka, 1. kolo 52. Kupa Slavonije i Baranje za gimnastičare u B, C i D programu, na kojem je nastupilo 55 natjecatelja u kategorijama mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori. Natjecali sun se gimnastički klubovi iz Vinkovaca, Osijeka, Valpova, Požege, Pleternice i Slav. Broda.

GD Pleter Pleternica - Pod vodstvom trenera Nenada Rstića i Ivana Miličevića nastupili su kadeti C programa i ekipno zauzeli 3. mjesto, sa ekipom Fran Štadelhofer, Toni Banović, David Jakovljević, Josip Majetić i Fran Matić.
Kadeti D programa su osvojili 2. mjesto, a za rezultat su zaslužni Viktor Jakovljević Jure Obradović, Luka Faletar, Marin Šarić i Josip Katic.

- Kao pojedinci nastupili su Danijel Barišić kao junior D programa osvojivši 4. mjesto, a u kategoriji juniori C programa odlične rezultate postigli su Andrej Noušak kao trećeplasirani i Sebastijan Jakovljević kao drugoplasirani – istakao je Ivan Miličević, trener GD Pleter Pleternica.

GD Sokol Požega – kadeti u D programu osvojili su 1. mjesto ekipno, ispred ekipe Pleternice i Valpova. Vježbalo je 6 dječaka i to redom: Petar Hrnjak (1. mjesto pojedinačno), Ino Uršić (2. mj), Luka Miloš (3. mj), Gabriel Šunjo (4. mj), Nikola Macaljuk (10. mj) i Karlo Biondić (13. mj). Ekipa Juniora u D programu također je osvojila 1. mjesto, a natjecali su se dječaci: Alen Mikić (1. mj), Darian Begović (2. mj), Mihajel Volaš (3. mj), Matija Markanjević (5. mj), Gabriel Aladrović (6. mj) i Josip Zubović (7. mj).

Kadeti u C programu osvojili su 2. mjesto u ekipnom plasmanu, a natjecali su se Jan Letić, (1. mj.), Filip Križanac (4. mj), Luka Čajka (6. mj) i Gabriel Marčetić (15. mj).

Na izvrsnom uspjehu u prvom kolu natjecanja čestitamo natjecateljima i trenerima Vjeki Lojberu, Zlatku Krakeru, Marijani Devčić i roditeljima, naravno, na velikoj podršci našim dečkima – istakla je Marijana Devčić, trenerica GD Sokol Požega.