Srijeda, 16 Travanj 2014 10:40

Četiri medalje za borce Bushida

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRVENSTVO HRVATSKE LOW KICK – juniori i seniori  -

POŽEGA - Natjecateljski tim Kickboxing kluba „Bushido" nastupio je ovog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u Low kicku za juniore i seniore koji je održan u Poreču. Na natjecanju je nastupilo 165 boraca iz 34 kluba, a borci „Bushida“ su u svoj klub donijeli 4 medalje.
U kategoriji juniora nastupio je Karlo Andrišek, do - 57 kg te osvojio brončanu medalju, Sunčana Gavran, do - 70 kg također osvaja brončanu medalju a Margareta Andrišek, do - 60 kg bila je ugodno iznenađenje za svoje trenere pomevši svoju protivnicu u polufinalnom meču prekidom u trećoj rundi. No trema, atmosfera velikog natjecanja i ne iskustvo uzeli su svoj danak u finalnom meču gdje Margareta gubi na bodove i osvaja srebrnu medalju.
U kategoriji seniora nastupila je Tea Scania Đakić, do - 65 kg i nije uspjela obraniti prošlogodišnji naslov državne prvakinje u ovoj kategoriji. U prvoj rundi finalnog meča, Tea je prilikom razmjene udaraca sa svojom protivnicom zadobila ozljedu skočnog zgloba zbog čega nije bila u stanju nastaviti meč te ga morala predati i tako je osvojila srebrnu medalju.
- Važno je napomenuti da je Kickboxing klub nastupio sa pomlađenom juniorskom ekipom te da vrijeme ovih mladih Požeških Kickboxača tek dolazi – ističe Igor Krizmanić, predsjednik KBK „Bushido“.