Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 10:50

10. Rukometni turnir "Požeški dječaci 2014."

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RK Daruvar pobjednik turnira

 POŽEGA – U Sportskoj dvorani Grabrik u organizaciji Udruge Lopta igrao se 10. jubilarni rukometni turnir “Požeški dječaci 2014.“ Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović. U sklopu turnira održana je i promocija knjige „Rukometni golman – najvažnija karika uspjeha“ autora, poznatog i dugogodišnjeg rukometnog trenera Abasa Arslanagića.
U uzbudljivom finalu ekipa Daruvara pobijedila je ekipu Đakova sa minimalnih jedan razlike 10:9, i tako osvojila turnir „Požeški dječaci 2014.“ dok je treće mjesto pripalo ekipi ŠR Brod. Na natjecanju je sudjelovalo 11 ekipa redom iz Siska, Našica, Koprivnice, Slavonskog Broda, Osijeka, Daruvara, Virovitice, Đakova, Požege pa čak i iz Laktaša iz susjedne Bosne i Hercegovine. Igrale su sve mlade rukometne nade rođene 2000. godine i poslije.
 - Ja sam zadovoljan turnir je prošao super. Svi gosti su zadovoljni i dogovaramo se za neke utakmice sljedeće sezone. Nije bilo nikakvih teških ozljeda, sudci su bili odlični i turnir za mene zaslužuje ocjenu pet - rekao je organizator turnira Hrvoje Jurković.
Najbolji strijelac turnira bio je Marin Greganić, član RK Nexe, najboljim golmanom proglašen je Kristijan Čuraj iz RK Đakovo, a najboljim igračem proglašen je Deni Fiala iz RK Daruvar.