Subota, 14 Lipanj 2014 10:38

52. Kup Slavonije i Baranje u sportskoj gimnastici

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Muška sportska gimnastika D, C i B programa

 VALPOVO - Održano je treće kolo 52.-og Kupa Hrvatske - Regije Istok, Kup Slavonije i Baranje u muškoj sportskoj gimnastici D,C i B programa u Valpovu uz domaćinstvo GD Sokol Valpovo. Natjecali su se klubovi iz Osijeka, Slav. Broda, Belog Manastira, Vinkovaca, Valpova, Pleternice i Požege. Ovo je bilo zadnje proljetno kolo, a natjecanja se nastavljaju tek na jesen, četvrtim kolom tek u 10. mjesecu.
U D programu, u kategoriji kadeta, dječaci GD Sokol-a osvojili su drugo mjesto ekipno. Nastupili su: Petar Hrnjak, Ino Uršić, Luka Miloš, Gabriel Šunjo, Nikola Macaljuk i Karlo Biondić. U pojedinačnom plasmanu Gabriel Šunjo osvojio je treće mjesto i osigurao brončanu medalju.
Ekipa Juniora u D programu osvojila je prvo mjesto, s pojedinačnim plasmanom Matija Markanjević treće mjesto, Alen Mikić drugo mjesto, a Matko Badrov prvo mjesto. Nastupili su još Josip Zubović i Gabriel Aladrović.

kadeti cU C programu, u kategoriji kadeta, natjecatelji GD Sokol-a osvojili su zlatnu medalju u pojedinačnom plasmanu, koju je zaslužio Jan Letić, dok je Filip Križanac osvojio četvrto mjesto. Nastupio je još i Gabriel Marčetić.

U „D“ programu kadeti GD Pleter iz Pleternice zauzeli su u ukupnom plasmanu 1. mjesto dok su pojedinačno sa medaljama zablistali osvojivši 1. mjesto Jure Obradović, a 2. mjesto Josip Abramović. Kadeti „C“ programa zauzeli su ekipno 3. mjesto.

kadeti DSudjelovala su i dva juniora u „C“ programu kao pojedinci te zauzeli 1. mjesto Sebastian Jakovljević i 3. mjesto Andrej Noušak. U kategoriji seniora „C“ programa 1. mjesto zauzeo je Marko Rstić.Već idući vikend čeka nas treće kolo za djevojčice i Turnir gradova u Slavonskom brodu.