Subota, 21 Lipanj 2014 13:33

52. Kup Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. kolo – D program

 SLAVONSKI BROD – Održano je 3. kolo 52.-og Kupa Hrvatske - Regije Istok - Kup Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici u D programu. Nastupile su natjecateljice iz Valpova, Belog Manastira,Vukovara, Slavonskog Broda, Pleternice i Požege.
Gimnastičko društvo "Pleter" Pleternica nastupilo je sa ekipom seniorki koja je uvjerljivo osvojila 1. mjesto.
CAM00565Ekipu su činile: Matea Miličević, Roberta Senjak, Ana Šarić, Anna Vidakušić, Ivona Majetić, Paulla Mandić i Rea Križanac. U pojedinačnom plasmanu djevojke su također bile uspješne te se Matea Miličević okitila zlatnim, a Roberta Senjak srebrnim odličjem.
U juniorskoj pojedinačnoj konkurenciji nastupila je Lorena Zelić.
Gimnastičko društvo „Sokol“ Požega nastupilo je u seniorskoj kategoriji, gdje je Marija Mitrović osvojila treće mjesto u pojedinačnom plasmanu.
Istog dana održan je i „Kup gradova“, na kojem su požeške natjecateljice osvojile četvrto mjesto u ekipnom plasmanu. Nastupile su Lorena Kukić, Tonka Pavelić i Andrea Došlić.
Ovim natjecanjima proljetna sezona je završena i gimnastičari imaju ljetni odmor do jesenjeg dijela kvalifikacija na državno natjecanje. Iz GD 'Sokola' najavljuju održavanje 'Ljetne škole gimnastike'.