Petak, 20 Lipanj 2014 09:35

Održan prvi ljetni kup - Mladost 2014.

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PAVLOVCI – Pod pokroviteljstvom općine Brestovac i u organizaciji NK Mladosti u nedjelju, 15. lipnja u Pavlovcima je odigran 1. Ljetni turnir u malom nogometu. Turnir je organiziran u dvije kategorije: U12 (2001. i mlađi) i U10 (2003. i mlađi).
U kategoriji U 10 sudjelovalo je 7 ekipa a prvo mjesto osvojili su mladi nogometaši NK Kaptol koji su u finalu dobili domaćina, NK Mladost rezultatom 2:1 iako su na poluvremenu gubili 0:1. U utakmici za 3. mjesto ekipa NK Dinamo iz Vidovaca dobila je NK Požegu rezultatom 1:0. Nakon završetka finalne utakmice posebno su nagrađeni najbolji pojedinci turnira. Najbolji igrač je Mateo Ivanešić (NK Kaptol), najbolji vratar je Josip Marković (NK Mladosti) a najbolji strijelac Josip Pavić (NK Požega). Pehare i priznanja uručili su članovi uprave kluba Ivan Mandić i Goran Marković.
U kategoriji U12 također je nastupilo 7 ekipa. Prvo mjesto osvojila je NK Slavija Pleternica koja je u finalu sa 1:0 bila bolja od NK Papuka (Velika). Treće mjesto osvojila je NK Mladost Pavlovci koja je nakon penala bila bolja od NK Kaptola. Za najboljeg vratar proglašen je Fabijan Šivo (NK Slavija) dok je njegov suigrač Benedikt Tokić najbolji igrač dok je najbolji strijelac Mario Šipura (NK Papuk). Pehare i diplome uručili su trener pionira NK Mladosti Marko Čiček te član uprave Goran Marković.