Srijeda, 20 Kolovoz 2014 09:44

Na turniru Mala Europa u Prnjavoru

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

POŽEŠKI DŽUDAŠI I OVAJ VIKEND USPJEŠNI  -

 Prošlog tjedna članovi požeškog Džudo kluba „Judokan“ su sudjeli na međunarodnom turniru „Mala Europa“ održanom u Prnjavoru u susjednoj BIH. Prije samog turnira džudaši su sudjelovali na pripremama u kampu koji je trajano 4 dana na kojem se okupilo sveukupno oko 350 natjecatelja iz 30 klubova iz 6 zemalja .

- I ovaj put sudjelovanje je bilo više nego uspješno, jer su Požežani opet dokazali da radom i upornošću postižu vrhunske rezultate. Svi naši džudaši vratili su se s medaljama. Bruno Milobara osvojio je treće mjesto, drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Rafael Skeledžić, Monika Pavličević i Marta Pamuklić dok se zlatom okitio Luka Radić kaže predsjednik kluba Vjekoslav Radić.
Požeški džudaši se naveliko pripremaju za sljedeće izazove. Prije početka školske godine nasupit će na turnirima u Šiklošu u Mađarskoj i Drobeti u Rumunjskoj. Bruse snagu i tehniku za nadolazeći međunarodni turnir koji će se održati u Požegi 04. listopada u Grabriku na koji će po dosadašnjim prijavama biti razmjera najboljih godina požeških turnira.