Četvrtak, 13 Studeni 2014 13:35

Odbojkašice Valis Aurea poražene, a odbojkaši Sokola bolji od Borova

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODBOJKA ŽENE: 1b HOL – sjever – 4. kolo

 OK SISAK – ŽOK VALIS AUREA 3:1

 SISAK – Požeške odbojkašice gostovale IMG 8221su u Sisku kod istoimenog odbojkaškog kluba i izgubile sa 3:1 u setovima (25:16;25:22;15:25;25:19). – Nakon početnog uspjeha ovaj novi poraz nažalost spustio nas je na 6 mjesto na tablici. Kao trenerica mogu reći da nisam zadovoljna prikazanom igrom jer uvijek se može bolje i nadam se da će cure to za vikend pokazati kada nam u goste dolazi HAOK Mladost II iz Zagreba. Utakmica je u Grabriku u nedjelju u 19:00 sati i nadam se da će nas naši Požežani doći podržati u što većem broju – istakla je trenerica Ana Đurčević Paukner.

 3. SLAVONSKA LIGA

 Mlađa ekipa ŽOK Valis Aurea igra 3 Slavonsku ligu, a ovaj vikend su ostvarile pobjedu na domaćem terenu proti OK Bizovac sa rezultatom 3:0 (25:10;25:18;25:22). - Pohvalila bih naše mlade djevojke jer su igrale pametno, borbeno i sa srcem. Svih 12 djevojčica je dobilo priliku igrati – kaže trenerica Ana.

ODBOJKA MUŠKI: 2. HOL– istok 5. kolo

 OK „Sokol“ iz Požege gostovali su u Borovu kod ekipe „Borovo-Vukovar II“ te ubilježili prvu gostujuću pobjedu ove sezone. - Budući da je prva ekipa Borova ove godine ušla u prvu ligu, unaprijed sokolsmo znali da igramo protiv mlade ekipe tako da smo i mi nastupili u pomlađenom sastavu kako bi snage na terenu bile ravnopravne. Lakše od očekivanog, naši mladići su pobijedili uvjerljivo s 0:3 (13:25, 11:25, 6:25), te pokazali da se ne moramo brinuti za budućnost požeške muške odbojke – istakao je trener Ante Šunjo. Najistaknutiji igrači na terenu bili su 16-godišnji Nikola Šostar koji je izvrsnom igrom na mreži dominirao u bloku nad svojim vršnjacima, te Slavko Uličnik koji je s nekoliko atraktivnih smečeva pokazao da za njega ima mjesta i u prvoj postavi Sokola.

Sljedećeg vikenda u gostima kod ekipe “Željezničar” iz Osijeka igraju odgođenu utakmicu 3. kola te očekuju tvrdu i neizvjesnu utakmicu.