Četvrtak, 13 Studeni 2014 13:09

Kreću malonogometne županijske lige

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

FORMIRANE ŽUPANIJSKE MALONOGOMETNE LIGE  -

 POŽEGA – Za natjecanje u 1. i 2. Županijskoj malonogometnoj ligi u sezoni 2014./2015. prijavilo se 17 aktivnih malonogometnih klubova s područja Požeško - slavonske županije U 1. ŽMNL igrati će 8 klubova a u 2. ŽMNL natjecati će se 9 klubova. Prvenstvo će se igrati jednokružno te će županijski malonogometni prvoligaši odigrati ukupno 7. kola a drugoligaši 9. kola. Od natjecanja su odustali MNK "Bonita" (Požega) i "MNK Club Saloon" (Trnovac) koji su se prošle sezone natjecali u 1. ŽMNL dok se u natjecanje nakon dvije godine ponovno uključuje MNK "Internacional" (Kutjevo). Svi klubovi 1. i 2. ŽMNL sudjelovati će i u Malonogometnom kupu Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije gdje će se odigrati ukupno 16 utakmica.

Prvo kolo u obje lige igra se u nedjelju, 30. studenog a utakmice će se tijekom sezone igrati u Sportskoj dvorani "Grabrik" u Požegi i u sportskoj dvorani Osnovne škole "Fra Kaje Adžića" u Pleternici. U 1. kolu 1. ŽMNL sastaju se Tornado - Vladorena, Caffe bar Jack - Papuk, Grabarje - Coloremajl i Alabama - Komušina. 

U 1. kolu 2. ŽMNL sastaju se Pleternica - Internacional, Javni prijevoz Legac - Botafogo, Birtijca - Plamen i Brestovac - Zarilac. Slobodni su Skenderovci. Predstavnici klubova održali su 30. listopada u prostorijama NK Požega i plenum na kojem su precizirani svi uvjeti natjecanja, definirani troškovi termina u dvoranama i naknade službenih osoba.