Srijeda, 12 Studeni 2014 11:41

Mihael Jugović proglašen najboljim boksačem turnira

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NA TURNIRU NASTUPILO 18 BOKSAČA IZ CIJELE HRVATSKE  -

 POŽEGA - U Sportskoj dvorani Grabrik održan je šesti boksački turnir „Požega 2014.“ u organizaciji Boksačkog kluba Graciano pod pokroviteljstvom grada Požege. Boksačkom klubu Graciano ovo je šesti po redu turnir u njihovoj organizaciji. U devet mečeva nastupilo je sedam članova BK Graciano, a izborili su četiri pobjede. Najboljim boksačem turnira proglašen je Mihael Jugović (Graciano), a najboljim tehničarom Robert Krpan (Graciano).

P1090675- Zadovoljan sam boksom koji sam prikazao u meču. Imao sam dosta kondicije, a protivnik je bio čvrst i može podnijeti puno udaraca. Pripremali smo se mjesec i pol dana za ovaj turnir i sav trud se isplatio - rekao je Robert Krpan član BK Graciano.

 U prvom meču Borna Lončar iz Koprivnice pobijedio je Gabrijela Veočića iz Slavonskog Broda, Leon Brekalo (BK Graciano) izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom od Leona Majstorovića iz Slavonskog Broda, Lovro Kovač (Graciano) izgubio je od Karla Džidića iz Vukovara. Matej Markota (Graciano) jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Luku Bukvića iz Slatine, Matej Bobok (Graciano) nokautom u prvoj rundi poražen je od Adriana Topića iz Koprivnice, Valentin Vidović (Graciano) jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Marka Peića iz Slavonskog Broda, Mihael Jugović (Graciano) tehničkim nokautom porazio je Matu Buzova iz Slavonskog Broda, Robert Krpan (Graciano) jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Antu Jelića iz Slavonskog Broda i u posljednjem meču Andrej Jurilj iz Slavonskog Broda pobijedio je sudačkom odlukom Luku Pratljačića iz Zagreba.