Subota, 22 Studeni 2014 16:57

Titula jesenskog prvaka pripala Slaviji

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

3. HNL istok - 15. kolo  -

 SLAVIJA - BSK BIJELO BRDO 3:0

 PLETERNICA - U posljednjem kolu jesenskog dijela 3. HNL istok Slavija je na domaćem terenu ugostila igrače BSK-a iz Bijelog Brda i ispratila ih kući sa tri pogotka u mreži. Na dosta teškom i klizavom terenu nije bilo lako ni jednima ni drugima odigrati kvalitetnu utakmicu, ali Slavija je pitanje pobjednika riješila već u prvom dijelu pogocima Jakovljevića i Antunovića. Drugo poluvrijeme trener Dalibor Bognar je čitavo vrijeme tražio pritisak na obranu gostiju, a njegovi igraći su to odlično činili. Jednim takvim pritiskom na obranu su postigli treći pogodak, izvrsnim klizećim startom na loptu Jakovljevića doveo se je u priliku za pogodak što njemu nije bilo teško za postići treći Slavijin gol, a svoj drugi. Domaći igraći su se zahvalili svojim navijačima na podršci jer ovo je bila sedma utakmica Slavije kod kuće i sedma pobjeda.

 - Sedam utakmica kod kuće i sedam pobjeda, mislim da smo zasluženo na prvom mjestu. Moram biti iskren i reći da se nisam nadao ali da sam priželjkivao, to apsolutno DA. Stvorili smo jednu mladu, poletnu i homogenu momčad koju su u klubu pratili u svim segmentima kako treba i uz jedan dobar rad došli su i dobri rezultati - rekao je nakon utakmice trener Dalibor Bognar.

 Slavija sada ima dosta vremena za zasluženi odmor jer prva utakmica proljetnog dijela kreće 1. ožujka, a što mogu očekivati u drugom dijelu sezone i dali ova mlada ekipa može izdržati na prvom mjestu upitali smo trenera Bognara.

-Teško je reći u ovom trenutku. Prvo ćemo malo proslaviti ovo i uživati u ovome. Imamo dosta vremena, prvo kolo se igra tek 1. ožujka pa ćemo vidjeti. Do tada je stvarno daleko, ne znamo da li će tko od igrača doći ili će otići, ali mislim da nema razloga da ne ostanemo u samom vrhu – kaže Bognar te dodaje kako ne zna koja im je bila najteža utakmica, ali najslađa zasigurno ona protiv požeške Slavonije.