Srijeda, 15 Srpanj 2015 19:16

Bakula: “Iznenadio nas je odlazak Martinovića“

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ŠNK SLAVONIJA KRENULA U PRIPREME ZA NOVO PRVENSTVO -

 POŽEGA – Nakon mjesec dana odmora igrači Slavonije i uprava okupila se na pripremama za novo prvenstvo 3. HNL istok koje kreće 22. kolovoza. U proljetnom dijelu prvenstva momčad pod rukovodstvom trenera Marijana Bakule napravila je vrlo dobar rezultat i Slavonija je završila prvenstvo na solidnom šestom mjestu. Neposredno po završetku prvenstva Bakula je napravio kadrovsku križaljku, a predsjednik kluba Krunoslav Prpić je obavio razgovore sa svim igračima na koje Bakula računa za novo prvenstvo. Nenadano i ne najavljeno klub je napustio vratar Bošnjak, koji se vratio u matični klub Jakšić, i IMG 1826Martinović koji je otišao potražiti sreću u Austriji. Kako su nogometni propisi dosta liberalni i igrači mogu otići iz kluba kada žele.

 - Na kratkom sastanku će igrači biti upoznati s onim što od njih očekujem i što ću tražiti, te s programom aktivnosti do početka prvenstva. Imamo za pripreme pet tjedana što smatram optimalnim, a planirano je odigrati do sedam pripremnih utakmica. Već sada imamo najavu sudjelovanja na dva dvodnevna turnira u Oriovcu i Pleternici, a još tri utakmice će se dogovoriti s protivnicima koji su u našem ili višem rangu. Na prozivku su došli svi osim trojice igrača koji su još na moru ali oni će se priključiti. Priključili smo dosta juniora to nam je i glavna preokupacija, jedino što nismo planirali i što nas je iznenadilo je odlazak Martinovića, pokušati ćemo ako bude pravo pojačanje da dovedemu tu drugu špicu, a ostalo je sve u redu – rekao je na prvoj prozivci trener Marijan Bakula.

 Predsjednik ŠNK Slavonije Krunoslav Prpić dotakao se početka prošle sezone gdje je upozorio da im se ne smiju dogoditi više takve greške.

 - Prošlo ljeto iznenadile su nas neke stvari, skupljali smo se u hodu, promjenio se trener, nesigurnost u klubu i to je sve rezultiralo da smo na kraju polusezone bili na rubu ispadanja iz lige. Preko zime smo se malo posložili doveli par igrača, došao je Bakula za trenera i to je izgledalo puno bolje što se vidjelo iz rezultata i samo tako treba nastaviti. Mi gledamo uvijek prema vrhu jer Slavonija zaslužuje biti među prvih pet ekipa 3. HNL istok – rekao je predsjednik ŠNK Slavonije Krunoslav Prpić.

Tekst/foto: Alen Protić