Četvrtak, 19 Studeni 2015 18:14

ŠNK Slavonija - Slaven belupo 1:3 (kadeti)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

1/16 finala nogometnog Hrvatske skupina A kadeti

POŽEGA – Igralište Slavonije. Gledatelja 300. Sudac Lovrić (Đakovo).
STRIJELCI: 1:0 – Lojber (26), 1:1 – Mladen (53), 1:2 – Sinjaković (66), 1:3 – Sinjaković (77).

SLAVONIJA: Mahaček, Puntarić, Zapalac (od 49. Markanjević), Piščević, Japarić, Renka, Štetić (od 59. Mautner), Pandžić (od 47. Svoboda), Lojber, Majetić (od 79. Lončar), Smojvir. Trener Vjekoslav Čerti.

SLAVEN BELUPO: Slukić, M. Benko, Ribić, Zanjko, Hlevnjak, Srbljanović (od 46. Kudumija), Hajdinjak (od 50. Međurečan), Ribić (od 77. Jagarinac), Mladen, J. Benko (od 71. Resler), Olić (od 46. Sinjanković). Trener Vedran Medenjak.

Lijepo vrijeme i ugodan ambijent na igralištu kraj Orljave bio je dobar dekor za kup utakmicu 1/16 finala kupa kadeta skupine A između Slavonije i Slaven Belupa.

Kadeti Slavonije su u prvom poluvremenu pružili dobar otpor momčadi iz Koprivnice i na odmor otišli s prednošću od 1:0. Vodeći pogodak na utakmici postigao je hitri Lojber, koji je izborio priliku prevarivši tri obrambena igrača Slaven Belupa i matirao vratara Slukića. Nakon odmora gosti iskusniji i s više treninga u nogama prisilili su Slavoniju na obranu, a njihov pritisak je urodio plodom u 56. minuti kada je Mladen izjednačio rezultat. Za vodeći pogodak gostiju u 66. minuti malo je "kumovao" do tada vrlo solidni vratar Mahaček i vidjelo se da Slavonija više ne može pratiti taj ritam i teško može ugroziti vodstvo Slaven Belupa. Konačni rezultat postigao Sinjaković nakon izigrane obrane Slavonije i tako potvrdio zasluženu pobjede Slaven Belupa.

Tekst: Neferović J. Foto: Vanja Protić