Utorak, 17 Svibanj 2016 14:47

Stotine maturanata slavi zadnji dan škole

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

2. NORIJADA U POŽEGI -

POŽEGA - Požeški maturanti slave danas završetak srednjoškolskog obrazovanja tradicionalnom Norijadom. Kao i uvijek svaki razred, odnosno škola obukla je svoje prepoznatljive majice te veselom pjesmom simbolično slavi ulazak u zrelost i izlazak iz školskih klupa. Ove godine, u organizaciji Savjeta mladih Grada Požege i u suradnji s Požeškom udrugom mladih aktivista, organizirana je zajednička proslava koja se održava na livadi preko puta starog autobusnog kolodvora. Maturante je došao pozdraviti i požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

- Drago mi je da Požega drugu godinu za redom organizira zajedničku proslavu povodom završetka srednje škole za naše drage maturante. Želim vam danas puno zabave, ali i umjerenosti i pazite na sebe i jedni na druge kako ne bi bilo problema. Također, želim da se nakon školovanja vratite živjeti u naš grad i potrudit ću se kao gradonačelnik da u njemu pronađete svoje mjesto – poručio je maturantima gradonačelnik Neferović.

Organizatori su se pobrinuli za zabavni program s dva DJ-a, razne igre i izbor najbolje maturantske majice. Za red i mir zaduženi su zaštitari, uz nadzor policije koja je raspoređena na više lokacija. Program na livadi trajat će do 19:00 sati, a nakon toga se zabava seli u Platinum.

Tekst/foto: A. Protić