Ponedjeljak, 03 Kolovoz 2020 12:42

Počinili desetak kaznenih djela teške krađe na području tri Policijske uprave, provala u frizerski salon na požeškom trgu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje – počinili više kaznenih djela na području Slavonije

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske, u zajedničkoj suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske uprave vukovarsko srijemske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe. Radi se o 27-godišnjaku i 21-godišnjaku, koji su na području tri policijske uprave, tijekom lipnja i srpnja počinili nekoliko desetaka kaznenih djela teške krađe.
Požeški policajci ih sumnjiče da su u noći 13./14. srpnja 2020.,  provalili u ugostiteljski objekt u Ulici Hrvatskih branitelja u Požegi, u vlasništvu 38-godišnjaka i iz istog otuđili novac. Protiv njih slijedi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu u Požegi, zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Krađa automobila i provala u frizerski salon u Požegi

U noći sa petka na subotu, 31.srpnja/1. kolovoza 2020., u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, nepoznati počinitelj  provalio je u frizerski salon u vlasništvu 57-godišnjakinje i iz istog otuđio razne predmete i manji novčani iznos. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

U nedjelju, 2. kolovoza 2020., u vremenu od 1.45 do 10 sati, ispred obiteljske kuće u Ulici Pavla Radića u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je otključan i s ključevima u istom, osobni automobil marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 38-godišnjaka. Automobil je tijekom dana pronađen djelomično oštećen nedaleko mjesta Kaptol i vraćen vlasniku. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.