Srijeda, 19 Kolovoz 2020 08:34

Uhićen 46-godišnji Požežanin koji je provaljivao u trgovine i frizerski salon a otuđen i neosigurani bicikli Trek

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u noći s petka na subotu 31. srpnja/1. kolovoza 2020. u Požegi na Trgu Svetog Trojstva provalio  u frizerski salon u vlasništvu 57-godišnjakinje i otuđio razne predmete i manji novčani iznos. Nadalje je utvrđeno da je  u noći sa nedjelje na ponedjeljak 16./17. kolovoza 2020. u Požegi u Ulici sv. Roka provalio u trgovinu u vlasništvu 41-godišnjakinje iz koje nije ništa otuđio, dok je u istom razdoblju u istoj ulici pokušao provaliti u trgovinu u vlasništvu 47-godišnjaka.

46-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku nakon čega je priveden na ispitivanje u Županijski sud u Slavonskom Brodu gdje mu je sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

Prijavio krađu bicikla

U utorak 18. kolovoza 2020. policijskim službenicima je prijavio 22-godišnjak da mu je istoga dana u ranim jutarnjim satima u Požegi u Ulici dr. Vladka Mačeka, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz otvorene garaže otuđio neadekvatno osiguran bicikl marke „Trek“.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.