Četvrtak, 24 Rujan 2020 09:46

Vožnjom unatrag alkoholizirani vozač sletio s kolnika

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

U Pakracu nepoznati počinitelj oštetio parkirani automobil, u Brestovcu vozač pod utjecajem alkohola sletio s kolnika

Jučer je prijavio 20-godišnjak, da mu je u utorak 22. rujna 2020., u razdoblju od 20.45 do 22.30 sati, u ulici Bolničkoj u Pakracu, na parkiralištu, nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario u njegov automobil marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka i oštetio ga, te je nakon toga napustio mjesto događaja, a da nije oštećenom  ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pozivamo građane da ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenom događaju kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.  

U četvrtak 24. rujna 2020., oko 00.45 sati u ulici Dolački put u Brestovcu, 23-godišnjak koji je upravljao pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,41 promila, osobnim automobilom marke „Kia“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag sletio je vozilom s kolnika i udario u ogradu u vlasništvu 46-godišnjaka. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unatrag i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.