Četvrtak, 24 Rujan 2020 10:18

Nastavljena potraga za nestalim Draženom Zlomislić

Ocijeni sadržaj
(18 glasova)

Jučer 23. rujna od ranih jutarnjih sati, nastavljena je potraga za nestalim pripadnikom HV-a, Zlomislić Draženom iz mjesta Radovanci (općina Velika), čiji je nestanak prijavljen 17. rujna 2020., na području grada Đakova.
Za nestalim, danas traga 103 pripadnika HV-a, 22 pripadnika HGSS-a, s jednim psom i 22 policijska službenika koji pretražuju šire područje od mjesta pronalaska Draženovog vozila, nedaleko od mjesta Sloboština, te sjeverozapadno područje općine Brestovac i to naseljena i nenaseljena mjesta, te napuštene objekte u toj zoni.

Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe kao niti prethodnih dana nisu pronađeni, a tijekom dana pretražen je prostor od preko 250 hektara.
Tijekom proteklih dana potrage za nestalim uz ljudstvo na terenu korištene su i bespilotne letjelice uz upotrebu termovizije te psi tragači.

Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.