Ponedjeljak, 08 Veljača 2021 09:17

Ugrožavao promet uz 1,65 promila alkohola pa "spremljen" na otrežnjenje a kod prekršajnog dobio i 15 dana zatvora

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

U subotu 6. veljače 2021. oko 21.10 sati u mjestu Antunovac u Ulici Poljanska, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,65 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola rješenjem suda poništena za sve kategorije vozila upravljao 41-godišnjak. Budući da je on višestruki počinitelj prometnih prekršaja  smješten je u posebnu prostoriju policije nakon čega je je priveden u Prekršajni odjel Općinskog suda Bjelovar te mu je određeno zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru u trajanju od 15 dana, a protiv njega također slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Također protiv 43-godišnje vlasnice vozila slijedi prekršajni nalog jer je dala na upravljanje vozilo osobi za koju zna da nema pravo upravljati vozilom.

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici sv. Josipa, dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Gradište i u Požegi u Ulici Šokačka cesta.