Četvrtak, 22 Svibanj 2014 11:16

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Krađa aluminijskih i metalnih dijelova

 U vremenskom razdoblju od 20. travnja do 21. svibnja 2014. godine, u Pakracu, Radničko naselje, iz prostorija trgovačkog društva iz Pakraca nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio razne aluminijske i metalne dijelove. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Dvije dragovoljne predaje eksplozivnih sredstava

U srijedu, 21. svibnja 2014. godine, u Pleternici, osoba koja je zatražila da bude anonimna predala je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu jedan kontejner za ručni bacač raketa i 15 komada streljiva.
Istoga dana, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskom službeniku jednu tromblonsku osvjetljavajuću minu M-60. Eksplozivna sredstva su izuzeta i pohranjena u prostorije Policijske uprave do uništenja.

Pozivamo i apeliramo građane koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji, s napomenom da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj telefona 192 nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasno sredstvo.