Petak, 23 Svibanj 2014 13:08

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Provaljeno u prodavaonicu i u ugostiteljski objekt

 Tijekom noći sa srijede na četvrtak 21./22. svibnja 2014. godine, u mjestu Frkljevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prodavaonicu mješovite robe u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega su otuđene razne cigarete i prehrambeni artikli.

 Također tijekom noći sa srijede na četvrtak, u Vetovu, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka iz kojeg ništa nije otuđio.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

 Dva pokušaja provale

U vremenskom razdoblju od 21./22. svibnja 2014. godine, u mjestu Velika, u Ulici Dr. Franje Tuđmana, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u prodavaonicu mješovite robe u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege.
U istom vremenskom razdoblju, u mjestu Vidovci, u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u ugostiteljski objekt i prodavaonicu u vlasništvu 55-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

 Udario u parkirano vozilo i nastavio dalje

 U četvrtak, 22. svibnja 2014. godine, u vremenu od 10 do 15.50 sati, u Požegi, u Orljavskoj ulici, na parkiralištu, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 23-godišnjak. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici na Trgu Zrinskih i Frankopana.

 Anonimna osoba predala 5 komada ručnih bombi

U četvrtak, 22. svibnja 2014. godine, u Požegi, osoba koja je zatražila da ostane anonimna je policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala pet komada ručnih bombi koje su pohranjene u prostorije Policijske uprave do uništenja.