Srijeda, 10 Rujan 2014 15:36

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljno predao eksplozivna sredstva

 U utorak, 9. rujna, na području grada Požege, građanin koji je želio ostati anoniman je predao policijskim službenicima veću količinu streljiva, četiri spremnika za automatsku pušku i jedan tromblonski nastavak za automatsku pušku. Eksplozivna sredstva su pohranjena u prostorije Policijske uprave i naknadno će biti uništena.

Nepoznati vozač udario 57-godišnjaka prilikom košnje trimerom

 U utorak, 9. rujna, oko 11.30 sati, na državnoj cesti D-51 između mjesta Ferovac i Bjeliševac, 57-godišnji djelatnik poduzeća iz Slavonskog Broda je pomoću ručnog trimera vršio radove na uređivanju putne bankine prilikom čega je nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario u trimer koji je bio ovješen na tijelo 57-godišnjaka. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.
 

Pijana biciklistica pala na kolnik i teško se ozlijedila

 U utorak, 9. rujna, oko 23.50 sati, u Požegi, u Ulici Kralja Tomislava, 50-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,72 promila upravljala biciklom marke „Montana“ prilikom čega je izgubila nadzor nad biciklom i pala na kolnik te se teško tjelesno ozlijedila. Protiv 50-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.