Utorak, 09 Rujan 2014 10:23

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u kuću u kojoj nitko ne živi

 U vremenskom razdoblju od 1. do 8. rujna, u mjestu Batinjani, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjakinje u kojoj nitko ne živi prilikom čega je otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Krađa lijekova i novca

U ponedjeljak, 8. rujna, tijekom dana, u Kutjevu, u Ulici Kamenjača, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz prostorija trgovačkog društva iz Kutjeva otuđio razne lijekove i novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

 Udario u kantu za smeće i pobjegao

U ponedjeljak, 8. rujna, oko 21.40 sati, u mjestu Kuzmica, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u PVC kantu za otpad u vlasništvu poduzeća iz Požege nakon čega je napustio mjesto događaja a da vlasniku oštećene stvari nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u mjestu Bertelovci te u Pakracu u Ulici Hrvatskih velikana.

 Dva narušavanja javnog reda i mira

 U utorak, 9. rujna, oko 0.50 sati, u Požegi, u Ulici Josipa Runjanina, 20-godišnjak (1,34 g/kg) i 21-godišnjak (0,91 g/kg) su vikali i galamili čime su remetili noćni mir građana. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oni su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

 U utorak, 9. rujna, oko 1.10 sati, u Kutjevu, u Ulici Republike Hrvatske, 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,35 promila vikao i galamio prilikom čega je razbio jednu pivsku bocu i udarao po glazbenom uređaju. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.