Četvrtak, 11 Rujan 2014 10:30

Kod Lipika pronašli 11 kilograma rezanog duhana

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U srijedu, 10. rujna 2014. godine, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Daruvaru pretražili obiteljsku kuću na području grada Lipika u kojoj prebiva 56-godišnjakinja prilikom čega su pronašli oko 11 kg rezanog duhana bez nadzorne markice Ministarstva financija RH. Slijedi obavijest o počinjenom prekršaju područnom carinskom uredu.

Prešao na suprotnu stranu te ga udario u retrovizor

U srijedu, 10. rujna, oko 14 sati, na državnoj cesti D-51 kod mjesta Cerovac, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera prilikom čega je udario u lijevo bočno ogledalo osobnog automobila marke „Renault“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 74-godišnjak. Nakon toga nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Ante Starčevića.

Vozio sa 2,38 promila zatim ga smjestili na trežnjenje

U srijedu, 10. rujna, oko 18.40 sati, u mjestu Radovanci, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u osobnom automobilu marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka zatekli 44-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,38 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.