Petak, 03 Listopad 2014 12:03

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nepovlasno posjedovala pušku pištolj i streljivo, sve joj oduzeto

 U četvrtak, 2. listopada, policijski službenici su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je na području mjesta Japaga 46-godišnjakinja nepovlasno posjedovala pušku, pištolj i streljivo koje je naslijedila, a za koje nije podnijela zahtjev za izdavanje odobrenja za držanje oružja. Oružje i streljivo je oduzeto, a protiv 46-godišnjakinje slijedi kaznena prijava.

 Provala na benzinskoj, ukradene plinske boce

 Tijekom noći sa srijede na četvrtak, 1./2. listopada, u mjestu Poljana nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u skladišni prostor benzinske postaje te iz njega otuđio plinske boce. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava.

Anonimna osoba dragovoljno predala pušku sa streljivom

 U četvrtak, 2. listopada, policijskim službenicima se obratila osoba koja je željela ostati anonimna i predala automatsku pušku sa streljivom.

 I nadalje pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost. Upućujemo građane da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom ili pronalazak ubojitih sredstava prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.