Srijeda, 13 Siječanj 2016 10:02

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Policijskim službenicima jučer je 52-godišnjakinja prijavila da joj je u razdoblju od 1. lipnja 2014. do 9. siječnja 2016. godine, u Lipiku, u Ulici Hrvatske mladeži, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz obiteljske kuće otuđio nakit i druge predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Provaljeno u kuću

U razdoblju od 22. prosinca 2015. do 12. siječnja 2016. godine, u mjestu Komarovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 64-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

U ponedjeljak, 11. siječnja 2016. godine, oko 12.30 sati, u Osječkoj ulici, na parkiralištu trgovačkog centra, 63-godišnjakinja koja je upravljala teretnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, u namjeri parkiranja nije se uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike prilikom čega je udarila u parkirani osobni automobil marke „Peugeot“, u vlasništvu 46-godišnjaka. Nakon udara 63-godišnjakinja je napustila mjesto događaja a da nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je upravljala no ubrzo je pronađena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.