Utorak, 19 Siječanj 2016 11:22

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragovoljno predao streljivo

U ponedjeljak, 18. siječnja, na području Pakraca, 53-godišnjak je prilikom čišćenja dvorišnih prostorija pronašao 43 komada streljiva koje je preuzeo policijski službenik te pohranio u prostorije policije do uništenja.

Nije se zaustivo na znak "STOP" pa skrivio prometnu nesreću

U ponedjeljak, 18. siječnja, oko 8.45 sati, u mjestu Brestovac, raskrižje ulica Požeške i Baruna Trenka, 63-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja nije zaustavio svoje vozilo na vidno postavljen prometni znak „obavezno zaustavljanje“ prilikom čega je udario u teretni automobil marke „Volskwagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak i koji se kretao cestom s prednošću prolaska. Protiv 63-godišnjaka slijedi prekršajni nalog. Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Brestovcu u Požeškoj ulici. 

82- godišnja starica u pijanom stanju vrijeđala policijske službenike

U ponedjeljak, 18. siječnja, oko 17 sati, u mjestu Ratkovica, 82-godišnjakinja je pod vidnim utjecajem alkohola (odbila alkotest) prilikom postupanja omalovažavala i vrijeđala policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja ona je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija