Srijeda, 02 Ožujak 2016 11:25

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 59-godišnjak

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PROMETNA NESREĆA U ZAVRŠJU -

ZAVRŠJE - U utorak, 1. ožujka, oko 17.15 sati, u mjestu Završje, u Ulici Zvonka Brkića, 59-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,38 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, uslijed 036 20160302 090934670neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal nakon čega se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj nesreći 59-godišnjak je teško ozlijeđen a protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Kalvarija te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici.

Ugrožavao javni promet

U utorak, 1. ožujka, oko 23.30 sati, u mjestu Radovanci, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 47-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,15 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Zastava“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: PU požeško-slavonska