Četvrtak, 24 Ožujak 2016 15:41

U prometnoj nesreći Citroena i Golfa ozlijeđene tri osobe

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ZBOG NEPRILAGOĐENE BRZINE -

DERVIŠAGA – Danas oko 14 sati u Dervišagi došlo je do sudara između dva osobna automobila u kojoj, su kako neslužbeno doznajemo ozlijeđene tri osobe koje su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega.

Prema riječima očevidaca ozlijeđene su vozačice iz oba vozila i jedna suputnici. Do nesreće je došlo kako neslužbeno doznajemo zbog ne prilagođene brzine i nedovoljnog razmaka kretanja vozila, a policijskim očevidom će se utvrditi točan uzrok prometne nesreće.

U pomoć ozlijeđenim osobama priskočili su susjedi i pomogli im koliko su mogli do dolaska medicinskog osoblja koje je u veoma kratkom roku stiglo na mjesto nesreće. Ozlijeđene osobe su bile pri svijesti ali u vidnom šoku, prepričava nam jedan mještanin iz Dervišage, a prema njegovim riječima jedna je ženska osoba teže ozlijeđena koju su teže iznijeli iz auta.

Promet na toj dionici, zatvoren je za sav promet jer policija provodi očevid. Nakon dovršetka očevida biti će poznati detalji i uzrok prometne nesreće.

Nakon dovršetka očevida

U četvrtak, 24. ožujka, oko 14.15 sati, u mjestu Dervišaga, u Ulici Stjepana Radića, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine nije uspjela zaustaviti vozilo na vrijeme prilikom čega je udarila u zadnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 39-godišnjakinja. U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene, a protiv 20-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog.

Tekst: Alen Protić Foto: pozega.eu