Srijeda, 31 Kolovoz 2016 12:30

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na prijevaru sklopili telefonsku pretplatu sa 77-godišnjakinjom

U utorak, 30. kolovoza, policijskim službenicima je prijavila 77-godišnjakinja s područja Lipika da je nepoznati počinitelj (ili više njih) u travnju ove godine bez njenog znanja sklopio pretplatnički ugovor kod telefonskog operatera nakon čega joj je na kućnu adresu došla opomena za neplaćanje računa u iznosu od preko tisuću kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao bombe

U utorak, 30. kolovoza, u Požegi, 45-godišnjak je policijskim službenicima predao dvije ručne bombe koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.

Odavanje prosjačenju

U utorak, 30. kolovoza, oko 17.50 sati, u Pleternici, u Ulici Prilaz, policijski službenici su u prosjačenju zatekli 38-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Omalovažavao policijske službenike

U utorak, 30. kolovoza, oko 19.45 sati, u mjestu Viškovci, 57-godišnjak je prilikom procesuiranja prekršaja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće u protekla 24 sata

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Kaptolu u Požeškoj ulici te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija