Ponedjeljak, 03 Listopad 2016 14:08

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Potukle se dvije bakice, mlađa prošla s lakšim ozljedama

U petak, 30. rujna, oko 12 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, poradi ranijih nesuglasica, verbalno su se i tjelesno sukobile 76-godišnjakinja i 77-godišnjakinja prilikom čega je 76-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Protiv obje slijedi optužni prijedlog.

37-godišnjak pijan vikao i galamio pa smješten na triježnjenje

U subotu, 1. listopada, oko 19.25 sati, u mjestu Vetovo, u Zagrebačkoj ulici, 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,76 promila vikao i galamio. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Izlazak u grad završili tučnjavom

U nedjelju, 2. listopada, oko 4.30 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, verbalno su se i tjelesno sukobili 27-godišnjak (1,33 promila), dvojica muškaraca starosti 31-godinu od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola od 0,89 promila sa jedne strane te 20-godišnjak i 24-godišnjak s druge strane. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Ugrožavali javni promet

U petak, 30. rujna, oko 12 sati, u Požegi, u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 36-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,59 promila upravljao biciklom.

Istoga dana, oko 17.30 sati, u mjestu Stražeman, u prometu je zaustavljen osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0,99 promila upravljao 37-godišnjak.

U subotu, 1. listopada, oko 21 sat, u Pakracu, u Ulici kneza Branimira, u putnom kanalu je zatečeno osobno vozilo marke „Fiat“, bjelovarskih registarskih oznaka, a s kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila upravljao 23-godišnjak.

U ponedjeljak, 3. listopada, pet minuta iza ponoći, u mjestu Prekopakra, u Ulici dr. Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 47-godišnjaka (odbio alkotest) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka. Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tijekom vikenda zabilježene dvije prometne nesreće i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Ulici Matice Hrvatske i u Lipiku u Ulici Ante Starčevića dok je jedan bijeg s mjesta prometne nesreće zabilježen u Požegi u Osječkoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija