Četvrtak, 06 Listopad 2016 10:25

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U pretrazi obiteljske kuće pronađeno oružje i streljivo

U utorak, 4. listopada, policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj prebiva 76-godišnjak prilikom čega su pronašli pištolj, pušku i više komada streljiva, a koje je nepovlasno posjedovao zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Krađa kamionske gume

U srijedu, 5. listopada, policijskim službenicima je prijavio 42-godišnjak da mu je tijekom dana nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio kamionsku gumu s priključnog vozila marke „Krone“, varaždinskih registarskih oznaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krivotvorenje isprave

U srijedu, 5. listopada, oko 19.10 sati, u mjestu Velika, u Ulici kralja Zvonimira, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili 45-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Daewoo“ na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je on registarske pločice stavio na vozilo prije nekoliko mjeseci kako bi se njime koristio u prometu. Protiv 45-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir

U srijedu, 5. listopada, oko 18.30 sati, u Lipiku, u Frankopanskoj ulici, 34-godišnjak je vikao i galamio na 32-godišnjakinju, 53-godišnjakinju i 56-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija