Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 10:12

Najsretnije osiguranike Euroherc i Adriatic razveselili najnovijim Golfovima i novčanim nagradama!

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

U pet hrvatskih gradova: Rijeci, Zadru, Bjelovaru, Osijeku i Zagrebu, Euroherc i Adriatic osiguranje podijelit će ukupno 10 automobila Golf 8 i 100 novčanih nagrada sretnim dobitnicima drugog kola nagradnih igara „Moja polica u Eurohercu/Adriaticu vrijedi više“, u kojima su sudjelovali svi osiguranici, fizičke osobe, koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje vozilo.

Nakon što su proteklog tjedna u Rijeci, Zadru i Bjelovaru dodijeljene nagrade najvećih nagradnih igara u Hrvatskoj, u ponedjeljak, 12. listopada, i u Osijeku je dvadeset sretnih dobitnika preuzelo po 5.000 kuna na potrošačkoj kartici Agram banke, dok su dva najsretnija osiguranika sjela za upravljače najnovijih VW Golfova – željno očekivanih „osmica“, koje su dobili s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Sretni dobitnici su se na najbolji mogući način uvjerili da police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja ugovorene u Eurohercu i Adriaticu uistinu vrijede više.

Nagradne igre Euroherca i Adriatica odvijaju se u tri kola, uz veliko finale, a imaju ukupno 342 vrijedne nagrade i dosad neviđen nagradni fond od 7,4 milijuna kuna. Podsjećamo, kako biste sudjelovali u najvećim nagradnim igrama u Hrvatskoj, trebate ugovoriti policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo u Eurohercu ili Adriaticu, do 31. prosinca 2020. godine. Velikim nagradnim igrama osiguravajuća društva Euroherc i Adriatic svojim osiguranicima žele zahvaliti na dugogodišnjoj vjernosti.

Izvlačenje dobitnika trećeg kola očekuje nas u siječnju 2021. godine u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, kada ćemo doznati kome je otišlo još 10 Golfova 8 i 100 potrošačkih kartica Agram banke.

Nagrađivanje osiguranika Euroherca i Adriatica tu ne završava jer sve osiguranike koji su sudjelovali u nagradnim igrama u prva tri kola, očekuje veliko finalno izvlačenje 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu. Dvoje sretnih dobitnika, osiguranika Euroherca i Adriatica, mogu osvojiti i odvesti se u dva bogato opremljena VW Touarega, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Tada ćemo saznati i imena dobitnika novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnike ekskluzivnih ljetovanja u hotelu Medora u Podgori.

„Još postoji nevjerica oko ovog što doživljavam. Kao da sam u nekakvom snu! Tek sada vidim da se i malim ljudima, bez veza ili vezica nego samo s osiguranjem kod Euroherca, događaju dobre stvari“, izjavio je vidno oduševljeni dobitnik Golfa Euroherca Marko Peičević iz Otoka, pohvalivši uslužnost i ljubaznost djelatnika Euroherca.

„Čestitam svim sretnim dobitnicima i zahvaljujem im što biraju Euroherc za svog osiguratelja. Ovom nagradnom igrom želimo zahvaliti na vjernosti našim osiguranicima, koji u Eurohercu biraju kvalitetnu osigurateljnu zaštitu i sveobuhvatna pokrića, u skladu s vlastitim potrebama“, istaknuo je Robert Dankoš, direktor Podružnice Euroherca u Osijeku te pozvao sve postojeće osiguranike Euroherca, a i one koji to još uvijek nisu, da se uključe u nagradnu igru.

Osiguranik Adriatica, sretni dobitnik Golfa Janoš Varga iz Laslova, nije mogao vjerovati osvojenoj nagradi. „Totalno neočekivano. Nikad nisam igrao nikakvu igru na sreću, pa je vijest o dobitku bila pomalo zbunjujuća. Pomislio sam - je l' to neka šala ili je ozbiljno. Povjeravao sam tek nakon par sati!“, istaknuo je sretni dobitnik, zahvalivši djelatnicama Adriatica kod kojih godinama osigurava svoj auto na korektnosti, ljubaznosti i strpljivosti.

Direktor Podružnice Adriatic osiguranja Osijek dr. sc. Neđeljko Knežević nije krio zadovoljstvo činjenicom da je Golf otišao upravo u okolicu Osijeka. Čestitao je dobitnicima vrijednih nagrada te zahvalio svim osiguranicima na povjerenju: „Hvala vam što birate Adriatic osiguranje za svog partnera u sigurnosti“.

Osiguranike koji u prva dva kola nisu imali sreće, čeka finalno izvlačenje. Automobili čekaju svoje vlasnike, stoga se još uvijek stignete uključiti u nagradne igre. Vidimo se u siječnju!

Sretno svima uz Euroherc i Adriatic!