Ponedjeljak, 15 Veljača 2016 14:13

Zvonko Čorak: "Nismo stari, još se možemo zaljubiti"

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

TRADICIONALNA VALENTINOVSKA ZABAVA MATICE UMIROVLJENIKA ŽUPANIJE -

POŽEGA – Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije i ove godine uz Valentinovo i dan zaljubljenih organizirala je tradicionalnu Valentinovsku zabavu. Preko 400 posjetitelja okupilo se u dvorani restorana Sara Babin Vir, iz MU od Lipika, Pakraca, Brestovca, Kaptola, Velike, Vetova, Jakšića, Požege, Pleternice, Kutjeva i Čaglina, a u goste su im došli i umirovljenici iz Nove Kapele, Batrine i Oriovca, iz susjedne Brodsko-posavske županije.

IMG 2385Sve svoje članove pozdravio je Zvonko Čorak, predsjednik MU županije i poželio dobru zabavu. – Slobodno se možete i zaljubiti večeras, ako niste do sada. Moram vam reći da mi nismo stari, još uvije se možemo zaljubiti a imamo i slobodnog vremena – poručio je Čorak, koji je za sve pripadnice ljepšeg spola osigurao slatki poklon,čokoladu, a veliku čokoladu i za Anu Vinković, voditeljicu pjevačkog zbora matice, koja je slavila rođendan.

Od prve minute Valentinovske zabave plesni podij je bio konstantno pun a kroz cijelu salu protezao se taraban i kukunješće. To je samo potvrda da ova rukovodstvo matice dobro vodi svoj posao, bitno su poboljšali društveni život umirovljenika, kroz nekoliko godišnjih druženja i zabava s plesom, organiziraju natjecanja pjevačkih zborova i glazbenih skupina, natjecanja iz sportskog dijela u nekoliko sportova. Za dobru zabavu i puni plesni podij zaslužni su i dobri svirci iz Majestic banda, koji nisu stajali sve do jutra.

Tekst/foto: Vladimir Protić