Petak, 18 Prosinac 2015 14:19

Znate li da namještaj izrađen od masivnog drveta povoljno utječe na zdravlje i u vašem domu stvara osjećaj topline i ugode?

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

(PROMO ČLANAK)

Brojna istraživanja pokazuju da je namještaj u spavaćim sobama važan za kvalitetan i dobar odmor, a njegova boja utječe na Vaše raspoloženje. Spin Valis dd okružen bogatstvom stoljetnih Rivabukovih i hrastovih šuma već 64 godine pretvara snagu prirodnog drva u liniju visokokvalitetnog 100%-tnog hrvatskog proizvoda, potvrđenog na zahtjevnom europskom i globalnom tržištu. Ove izrazito cijenjene sirovine s visokouporabnom, ekološkom i estetskom vrijednošću, kao i moderna tehnologija, dizajn i vrijedne ruke 500 radnika jamče kvalitetan i trajan proizvod.

Kako se kupci sve više okreću ekologiji i zdavom životu te kod izbora namještaja stavljaju težište na prirodne i zdrave proizvode, Spin Valis dd nudi velik broj namještaja premazan biljnim uljima koji naglašavaju prirodnu zlatnu boju drveta. Također u ponudi možete naći potpuno ekološke krevete, načinjene samo iz masivnog drveta, posebnim križnim spajanjem bez okova, te premazane biljnim uljem. Takav proizvod je moguće vrlo lako obnoviti, te nakon dugogodišnjeg korištenja potpuno reciklirati.

RANGERLISA2Spin Valis dd također prati i trendove u dizajnu namještaja, tako su sada izuzetno aktualni proizvodi sa metalni donožjima, te masivne ploče stolova sa uraslim prirodnim obilježjima, kvrgama I pukotinama, što dodatno naglašava prirodne ljepote drveta.

Izaberite namještaj Spin Valis i unesite u svoj dom dodir prirode!

Spin Valis – udobnost življenja!