Srijeda, 01 Travanj 2015 16:39

Sa 33 koreografije plasman na svjetsko

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DANCE STAR CROATIA OPEN 2015. -

 ZAGREB – Na velikom međunarodnom plesnom natjecanju koje je 28. i 29. ožujka održano u Zagrebu pod nazivom DANCE STAR CROATIA OPEN 2015. sudjelovalo je 1.300 plesača iz Bugarske, Slovenije, Austrije, Mađarske i naravno najveći broj plesača iz Hrvatske.

Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni klub Boa ove godine natjecali su se sa dvadesetak plesača u različitim kategorijama, a od ukupno 36 koreografija njih 33 prošlo na svjetsko natjecanje koje se u petom mjesecu održava u Poreču.

- Istakli bi neke od njih, Grupa Baleta - zlato, Hana Ledić klasični balet solo - zlato, Elena Kormanjec - klasični balet solo - srebro, Nika Sabljak i Hana Ledić - musical duo srebro, Rea Kovačević i Hana Ledić - lyrical duo i open duo - srebro, Elena Kormanjec i Lara Colle - musical duo - bronca, Hana Karaturović - open solo - srebro, Hana Karaturović - lyrical solo - zlato, Valentina Ivanišević - jazz solo - srebro, Ema Lasović i Hana Karaturović - duo – srebro .. . Moramo posebno istaći jedan maleni duo Nia Barišić i Lora Ledić, jer se Nia natjecala prvi put sa samo 4 godine i osvojile su broncu. Posebno smo veseli i zbog specijalne nagrade za stil, odjeću i šminku koju je odnijela naša Valentina Ivanišević koreografijom My other side – istakla je trenerica Nataša Ledić, koja je čestitala plesačima na uspjehu, a roditeljima zahvalila na potpori.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Plesni studio Marine Mihelčić