Četvrtak, 08 Studeni 2012 12:26

Djeluju u svojim prostorijama

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

HRVATSKA STRANKA UMIROVLJENIKA NAKON 10 GODINA -

POŽEGA – Nakon 10-godišnjeg postojanja ŽO HSU i GO HSU Požega i nastojanja konačno su ostvarile svoju veliku želju i došle do svojih prostorija. Sjedište stranke HSU sada se nalazi u požeškoj ulici sv. Roka na broju 6. Svečanom otvaranju prostorija uz čelništvo stranke nazočili su čelnici HNS-a, njihovog koalicijskog partnera i požeški gradonačelnik Zdravko Ronko sa suradnicima.

PB045226- Sada smo unajmili prostorije jer je naša središnjica shvatila da mi moramo iznaći svoj prostor za djelovanje. Nadam se da ćemo u budućnosti ipak od grada dobiti svoj prostor. Stranka se širi i mi danas imamo samo 13 ogranaka u gradu, a ove su nam prostorije potrebne da se ogranci imaju gdje sastajati. Pripreme za izbore su nam u tijeku a sa koalicijskim partnerima očekujemo razgovore ovih dana – istakao je predsjednik ŽO HSU Branimir Šćulac, te dodao da im je želja pokriti cijelo područje županije gdje živi 15.000 umirovljenika, kojima moraju reći da oni jedino štite umirovljenike i njihova prava.

Vjetar u leđa dobila je upravo GO Požege koja ima i najviše članstva. – nadam se dobroj suradnji s dosadašnjim koalicijskim partnerima i budućim partnerima, a članovima i ostalim umirovljenicima poručujem da dođu u naše prostorije i pridruže nam se u radu. Vrata su za sve otvorena – rekao je predsjednik GO HSU Svetislav Marić.