Srijeda, 19 Prosinac 2012 17:08

Prelaze im vijećnici i čelnici stranaka

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

HDSSB POŽEGE POHVALIO SE NOVIM DOLASCIMA U STRANKU  -

 

POŽEGA – Tiskovnom konferencijom čelnici HDSSB za Požeško-slavonsku županiju i grada Požegu najavili su da se stranka stalno povećava s brojem novopridošlih članova, a da se u stranku priključuju i članovi iz drugih stranaka, koji prelaze zbog prepoznavanja dobrog rada HDSSB-a i njenog rukovodstva. – Sve to skupa govori o dobrom projektu HDSSB-a, o borbi protiv svakog zanemarivanja Slavonije koje su provodile sve garniture na vlasti, da se ispravi sva nepravda i siromaštvo. S današnjim danom u naš tim je prešao i Ante Srebrović, vijećnik u gradskom Vijeću grada Požege, što je jasna poruka javnosti da je program HDSSB-a prepoznatljiv. To je i pokazatelj da naša rukovodstva rade smisleno i odgovorno ususret lokalnih izbora – istakao je tajnik ŽO Miro Rašić, te dodao da u sklopu priprema organiziraju svoje ogranke u svim Mjesnim odborima grada Požege.

- Shvatio sam da dolazim u ozbiljnu stranku, a prateći saborske zastupnike HDSSB-a vidim da im je boljitak osiromašene Slavonije u srcu. Srećem mlade ljude, branitelje, kojima ova stranka pruža šansu da se dokazuju, članstvo im je obrazovano, a mladima daju šanse da nastavljaju tamo gdje mi stariji stajemo - rekao je Ante Srebrović, donedavno član HSP dr. Ante Starčević, koji je u stranci obnašao i rukovodeće dužnosti, a sada smatra da mu je budućnost u HDSSB-u.

- Produbila se kriza i nastavlja se stagnacija i ova Vlada zbog nepotizma i nesposobnosti to nije uspjela zaustaviti. Ne postoji nikakva strategija razvoja, niti gospodarskog niti društvenog i konačno jedna puka nesposobnost da se učine promjene. Dalje možemo očekivati samo produbljenje krize, i sve teže življenje građana i u 2013. godini. Mi kao lokalna zajednica moramo nešto pokušati napraviti, a to možemo napraviti bez obzira tko će biti na vlasti bude usmjeren prema građanima i interesima sredine a ne prema interesima sebe, svoje rodbine ili stranke. Ove dvije političke stranke su se u prošlim vremenima bavile same sobom i bile su spremne protivnike i utopiti ako treba, a mi smo spremni kada osvojimo neke mandate i preuzmemo upravljanje u nekim općinama, gradovima i županijom, spremni smo surađivati i funkcionirati konstruktivno i sa jednima i sa drugima na projektima – rekao je Dražen Đurović, predsjednik ŽO HDSSB-a i saborski zastupnik, najavljujući uskoro i objavu imena ljudi koji će ići u izbore za rukovodstva općina, gradova i županije. – Nećemo izvlačiti imena kao zečeve iz šešira, nego ponuditi najbolje ljude.