Srijeda, 27 Veljača 2013 09:47

Za predsjednika Željko Gaura

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

OSNIVAČKA SKUPŠTINA HDSSB ZA MO GRADAC  -

 

GRADAC – Pripremajući se za lokalne izbore HDSSB grada Pleternice širi svakodnevno svoje članstvo, pa je donesena odluka da se i u MO Gradac osnuje podružnica koja već ima 50 članova. HDSSB od narednih izbora u gradu Pleternici očekuje dobre rezultate, istakli su i svog kandidata za gradonačelnika Vladimira Milkovića, a očekuju da će upravo iz ogranaka mjesnih odbora koje osnivaju dobiti i većinu članova gradskog vijeća.

IMG 2925Za predsjednika ogranka Gradac izabran je Željko Gaura, a njegove dopredsjednike Manuelu Mlinarić koja je pozvala i sve žene da se priključe stranci, te Damira Rakuša. Za tajnicu izabrana je Maja Krasko. U izvršni odbor izabrani su Marijana Drahotusky, Ivica Krasko, Zvonko Gašparović, Dragan Matković, Matej Radošević, Domagoj Rakuša, Vinko Radošević i Ante Pavković.

IMG 2893U punom vatrogasnom domu okupljenima je saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDSSB-a Dražen Đurović rekao da više nema vremena za čekanje, jer vrijeme neumitno istječe, a stranke koje se smjenjuju na vlasti ne rade ništa i ne znaju što da učine. Posebno loše stanje i dalje traje u Slavoniji koju su do sada sustavno zanemarivale sve Vlade. HDSSB mora uzeti vlast u svoje ruke i pokazati da zna boriti se „za svoje“ i osigurati bolji život svima u Slavoniji. Svojim gospodarskim planom HDSSB će prirotet staviti otvaranju novih radnih mjesta u gospodarstvu i poljoprivredi.