Srijeda, 15 Svibanj 2013 10:38

Predstavljeni kandidati za grad Požegu i županiju

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

VELIKI PREDIZBORNI SKUP HDSSB ZA GRAD POŽEGU -

POŽEGA – Velikim predizbornim skupom na kojemu su gostovali čelnici HDSSB-a u pješačkoj zoni predstavili su se kandidati za požeško-slavonskog župana, dr Dražen Đurović i njegovi zamjenici Vladimir Petošić i Goran Katušić. – Mi jamčimo s svojim karijerama i svojim obiteljima da nećemo krasti i varati, i spremni smo raditi za zajednicu a ne svoje osobne interese – istakao je Đurović te na pozornicu pozvao i svoju suprugu i supruge svojih zamjenika.

HDSSB je jedina alternativa za Požeško-slavonsku županiju i Slavoniju, istakao je predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić i dao punu potporu kandidatima, jer oni jedini nude program za razvoj Slavonije i ove županije. Ostali to ne nude i pozvao je birače da se opet ne prevare i povjeruju obećanjima HDZ-a i SDP-a, jer jedni su pokrali Hrvatsku, a ovi drugi pljačkaju narod.

Predstavljeni su i kandidati ga požeškog gradonačelnika, Miro Rašić i njegovi zamjenici Laura Badanjak i Zlatko Balen. Predstavljeni su i kandidati za kutjevačku gradonačelnicu Josipa Miličević, pleterničkog gradonačelnika Vladimir Milković, jakšičkog načelnika Robert Vrba i brestovačkog načelnika Bojana Petrovića.

Predizborni skup su osvježili svojom pjesmom Šima Jovanovac, Stjepan Jeršek Štef i tamburaški sastav Gentlmeni a na kraju sve je u Vinkovce poveo Shorty.