Četvrtak, 16 Svibanj 2013 11:16

Predsjednik Karamarko očekuje pobjedu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PREDIZBORNI SKUP KOALICIJE HDZ-HSS-HSP AS U POŽEGI

 

IMG 9146POŽEGA – Veliki predizborni skup u pješačkoj zoni grada Požege održao je HDZ sa članovima koalicije HSS i HSP dr. Ante Starčević. Predstavljanju kandidata za župana, gradonačelnike i načelnike općina nazočio je politički vrh HDZ-a predvođen predsjednikom Tomislavom Karamarkom. On je podržao kandidaturu Alojza Tomaševića za požeško-slavonskog župana i Vedrana Neferovića za požeškog gradonačelnika.

HDZ Požega 4U izjavi za medije istakao je da očekuje da će lokalni izbori biti na tragu onih rezultata koje su ostvarili na izborima za Europski parlament. – Zadovoljan sam i ponosan na ono što smo napravili posljednjih godinu dana. HDZ se diže i gdje god dođemo dolazimo na velike skupove, na raspoložene ljude pozitivno prema HDZ-u a negativno prema aktualnoj vlasti. Očekivao sam jedan rast, međutim naš rast ide jednom geometrijskom progresijom. Očekujem da ćemo pobijediti u mjestima na kojima nismo bili na vlasti, a potvrditi mjesta gdje smo na vlasti – rekao je Karamarko i prokomentirao vrlo kratku kampanju koja je određena za lokalne izbore. HDZ Požega 1– Ovoj vlasti ide na ruku kratka kampanja i neki čudni datumi, pa smo za EU parlament bespotrebno potrošili 85 milijuna kuna. Ova vlast naučila je na jednu rastrošnost, vidimo to i iz ove nabave mobitela za 45 milijuna kuna. Kao da im očito dobro ide. To je ruganje i jedan cinizam koji iskazuju prema građanima. Ovaj dio Slavonije je bio bastion HDZ-a i tako će ostati. Ponosan sam na ovu županiju jer na izborima za EU ovdje smo dobili u sto posto jedinica, sve općine i gradove. HDZ Požega 3To je vraćanje povjerenja u HDZ i stranku jer smo istjerali lopovluk i domoljublje. To je formula koja pobjeđuje – kaže Karamarko koji je uvjeren da će se promijeniti i vlast u gradu Požegi.

Na skupu su se predstavili svi kandidati za načelnike, gradonačelnike i župana a dobili su veliku potporu i okupljenih članova i simpatizera stranke i koalicijskih partnera.