Nedjelja, 09 Studeni 2014 11:11

Za predsjednika izabran Vicko Njavro

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

IZBORNA KONVENCIJA FORUMA SENIORA SDP POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE  -

POŽEGA – Stari – novi predsjednik Foruma seniora SDP-a Požeško-slavonske županije bit će i u narednom mandatu Vicko Njavro iz Požege. Vicko Njavro predsjednik foruma seniora SDP-aNjemu su povjerenje iskazali delegati Izborne konvencije Foruma seniora održane prošle subote u Hotelu Grgin dol.

– U svih pet gradova i pet općina postoje organizirani Forumi seniora, a imali smo doista velike aktivnosti. provodili smo i anketu među našim članovima, organizirali smo i sportska natjecanja za naše članove, radilo se i u umirovljeničkim udrugama. Među našim članovima nema osoba koje su sudjelovale u pretvorbi i privatizaciji devedesetih godina, nitko nema nikakvih dionica niti je vidio kakve novce od dividendi. Svi su bili zapravo nijemi promatrači propadanja gospodarstva u RH, a danas žive od svoga rada i skromnih ali pošteno zarađenih mirovina. Imenica tajkun nepoznata je u našem rječniku i članovi Foruma seniora je neupotrebljavaju, ali znaju da je to naziv za vrlo IMG 5288bogatu osobu koja dominira i kontrolira velike dijelove određene industrije i trgovačkih lanaca, a članovi Foruma seniora se pitaju kako su to samo stekli – istakao je u svom iznošenju analize rada Vicko Njavro.

 - Današnji Forum seniora su ljudi od kojim smo učili a i imamo što naučiti. Naš budući rad usmjeren je na izbor dosadašnjeg predsjednik RH Josipovića za novi mandat. Nakon toga rad će biti usmjeren na parlamentarne izbore i aktivnosti koje i redovno imamo. Moram istaći da svi naši članovi Foruma seniora taj posao rade sa srcem, a jedina nagrada im je vjera u istinsku socijaldemokraciju, kao pravedno i pošteno društvo u čemu su težili od svoje rane mladosti do danas – rekao je u iznošenju Plana rada ponovno izabrani Njavro.