Četvrtak, 19 Veljača 2015 13:46

Za predsjednicu izabrana Ljiljana Banožić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

OSNOVANA ZAJEDNICA ŽENA HDSSB ZA GRAD POŽEGU -

 POŽEGA – Ubrzo nakon osnivanja Zajednice žena HDSSB-a za požeško-slavonsku županiju, osnovane su i podružnice za grad Pleternicu, a sada i za grad Požegu. Za prvu predsjednicu požeške zajednice u IMG 4144dvorani Obrtničkog doma na izbornoj skupštini izabrana je Ljiljana Banožić a za dopredsjednice Natalija Kosanović te Mirjana Di Giorgio, dok je tajnica Iva Maljković. Izvršni odbor ušle su još Maja Aleksić, Jasna Mihelić, Snježana Ružička, Iva Maljković, Snježana Ivančić, Gordana Bordić, Ivanka Maričević, Martina Gogić, Marija Poljak, Viktorija Kraljak, Marija Krajnović, Dajana Čorković i Jasna Tomljanović.

– Nastojat ćemo se što više okupljati, družiti i međusobno ispomagati jedna drugoj, iznositi svoje primjere i probleme, te jedna drugoj olakšati, da što bezbolnije prođemo. Znamo da nije ništa nemoguće, a znamo što žena danas znači, žena je majka, žena je kraljica, žena je žena, žena je sve – rekla je Ljiljana Banožić, koja je navela da će se zajednica angažirati na humanitarnom radu te društvenom i IMG 4145javnom radu u zajednici.

Na osnivačkoj skupštini nazočio je i Branimir Glavaš, prvi predsjednik HDSSB-a, Vladimir Šišljagić, prošli predsjednik i Dragan Vulin aktualni predsjednik HDSSB-a, saborski zastupnik Ivan Drmić i predsjednik ŽO požeško-slavonskog i saborski zastupnik Dražen Đurović.

Tekst/Foto: Vladimir Protić