Četvrtak, 05 Srpanj 2012 13:58

Zahvalio županijskom članstvu na potpori

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

U POSJETI PREDSJEDNIK HDZ-a TOMISLAV KARAMARKO  -

POŽEGA – U posjetu Županijskom odboru HDZ-a došao je u utorak u popodnevnim satima novoizabrani predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko. On je na taj način ispunio svoje obećanje o ponovnoj posjeti nakon izbora, a zahvalio se svim članovima županijskog HDZ-a na potpori koju su mu dali na unutarstranačkim izborima. U radni posjet s njim su došli potpredsjednik Božo Galić, glavni tajnik Milijan Brkić i politički tajnik Tomislav Čuljak. Njihov domaćin bio je predsjednik ŽO Franjo Lucić.

Razgovaralo se o sadašnjosti i budućnosti stranke, o lokalnim izborima koji slijede, o nastojanju stranke da iz oporbe ponovno dođe na vlast, o aktivnostima koje slijede u stranci a Karamarko je odgovarao i na brojna pitanja članova i mladeži HDZ-a

Osvrnuo se na bešćutnost i neosjetljivost današnje vlasti na državnom nivou, koja ne rješava probleme, koja ništa ne čini na pokretanju gospodarstva. – Kadroviranje im je najlošija strana jer imamo ministre i dužnosnike bez kvalifikacija, uvjeta i iskustva pa oni eksperimentiraju s problemima, što se odražava na život naših građana – rekao je Karamarko.

Dotaknuo se i izmjene zakona o HRT za koji je rekao da nije demokratski i da vraća Hrvatsku 20 godina unatrag, jer će postati servis vladajućih na račun svih građana. Pelješki most mora ići jer je apsurdno da ljudi po svojoj zemlji putuju a da im za to treba putovnica, stoga će se u Saboru boriti za posebnu rezoluciju o gradnji mosta što je opravdano gospodarskim i sigurnosnim učincima.