Ponedjeljak, 09 Srpanj 2012 13:47

Damir Kovačević za predsjednika

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

IZBORNA SKUPŠTINA POŽEŠKE PODRUŽNICE HNS-a  -

POŽEGA – Prošlog tjedna održana je Izborna skupština požeške podružnice Hrvatske narodne stranke, na kojoj je za predsjednika između dva kandidata izabran mr. sc. Damir Kovačević. Protukandidat je bio Damir Majer. Za potpredsjednike izabrani su Ivica Bilmez i Ivica Turac.

Skupštini su prisustvovali saborski zastupnik HNS-a Ivica Mandić iz Đakova, regionalni predsjednik HNS-a Domagoj Bartek iz Slav. Broda i predsjednik ŽO HNS-a Tomislav Pečur.

HNS_SKUPTINA_007- Budući rad i djelovanje požeškog HNS-a biti će usmjereno ka rješavanju svih esencijalnih i nagomilanih problema u gradu Požegi, korištenjem svih legalnih i dostupnih alata koje politička stranka ima na raspolaganju. Naš budući rad i djelovanje ogledati će se kroz tiskovne konferencije sa aktualnim tematikama gdje ćemo ukazivati na probleme, ali s druge strane isključivo nuditi konstruktivne ideje i predlagati konstruktivna rješenja. Jedan od načina rada će biti i organiziranje akcija, kao sredstvo političkog djelovanja – najavio je novi predsjednik Kovačević, te dodao da požeški HNS također planira organizirati predavanja ali usto i obići sve relevantnije požeške poduzetnike i upoznati ih sa mogućnostima suradnje na planu gospodarstva, energetske učinkovitosti te mogućnostima koje se otvaraju nakon ulaska Hrvatske u EU, i to na način da ih upoznaju kako je HNS taj partner koji nudi potporu za njihove projekte preko svojih ministarstava, te takvim pristupom i načinom rada gradit će svoju prepoznatljivost i image dobrog partnera pri rješavanju konkretnih ideja i projekata na dobrobit svih građana Požeštine.

Skupštini nisu mogli prisustvovati zainteresirani građani, ali niti novinari.