Subota, 15 Travanj 2023 18:42

Sajam udruga i OPG-a Općine Čaglin na 20-tak štandova uz lovački gulaš i tamburaše TS Satir

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

ČAGLIN - Povodom Dana Općina Čaglin prvi puta u suradnji sa svojim udrugama s područja općine organiziran je u popodnevnim satima Sajam udruga. Svaka udruga se na svom štandu predstavila posjetiteljima predstavljajući svoj rad, ciljeve i značaj udruge, ali i pripremila slane i slatke delicije te počastila stanovnike Općine Čaglin ali i njihove goste. Štandove su obogatili i brojni OPG-ovi koji su izložili svoje proizvode. Predstavio se i Dom za odrasle osobe iz Nove Ljeskovice sa radovima svojih štićenika.
Uz pomoć lovačkih udruga s područja općine Čaglin za sve posjetitelje osigurane su dovoljne količine lovačkog gulaša s kukuruznom palentom za besplatnu degustaciju. U velikom šatoru svirali su vrsni tamburaši TS "Satir" a druženje i zabava nastavljena je kroz večernje sate.

Načelnik općine Dalibor Bardač izrazio je svoje zadovoiljstvo kako svim izlagačima, udrugama koje su predstavile svoj rad a posebno brojnim posjetiteljima koji su popratili ovu manifestaciju u velikom broju i dali im podršku za dalju organizaciju ovakvih susreta i sajmova.