Ponedjeljak, 05 Lipanj 2023 13:10

Dodijeljeni ugovori Lovačkim društvima za odobrene potpore Udrugama iz lovstva u 2023. godini

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Županica Antonija Jozić u Velikoj županijskoj vijećnici primila je predstavnike lovačkih društava s područja Požeško-slavonske županije koja su ostvarila određena sredstva za svoje projekte i daljnji rad putem Javnog poziva za dodjelu potpore Udrugama iz područja poljoprivrede, lovstva i ribarstva u 2023. godini.

 - Poštovani predstavnici lovačkih društava, poštovani predsjedniče županijskog Lovačkog saveza, srdačno vas pozdravljam u Velikoj županijskoj vijećnici Skupštine Požeško-slavonske županije na svečanoj dodjeli 23 ugovora vezano za financiranje vaših lovačkih društava. Veliko vam hvala na svim onim aktivnostima koje provodite vezano za svoja lovačka društva, kao i za sve one aktivnosti koje su u vašoj nadležnosti. Hvala vam za svaku podršku i potporu koju iskazujete prema radu Požeško-slavonske županije – istaknula je županica Jozić u svome kratkom obraćanju prisutnima.

Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije zahvalio je županici na dodjeli potpora te na svemu onome što pridonosi i pomaže lovcima Županije. - Nadam se da ćemo takvu suradnju nastaviti i nadalje, a mi ćemo se potruditi da se u onome dijelu u kojemu mi možemo pomoći i sudjelovati za promociju naše županije, turizma i svega ostaloga, uključimo što više možemo – rekao je predsjednik Bertelović.