Srijeda, 01 Studeni 2023 13:29

Uz redovita održavanja na pojedinim grobljima u Gradu Požegi potrebna su i dodatna ulaganja

Ocijeni sadržaj
(13 glasova)

POŽEGA -  Uoči blagdana Svih svetih požeška groblja Jagodnjak, Krista Kralja i Svetog Ilije obišli su Jelena Vidović, službenica ovlaštena za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje i Domagoj Lovrić, direktor komunalne tvrtke Komunalac Požega d.o.o.

Direktor Lovrić rezimirao je radove na navedenim grobljima obavljene tijekom ove godine u sklopu kojih su obnovljeni postojeći grobljanski objekti i infrastruktura te je ujedno ukazao na potrebu dodatnih ulaganja u sanaciju pojedinih objekata. Na groblju Krista Kralja kontinuirano se radi na izgradnji novih grobnih mjesta na 11. grobnom polju te uređenju okoliša. Najavljena su i nova ulaganja na grobljima izvan grada Požege koja su pod upravljanjem Komunalca Požega d.o.o.

U blagdanskim danima, kada je značajno povećan broj posjetitelja na grobljima, djelatnici Komunalca Požega d.o.o. će brinuti o čistoći groblja te redovitim obilaskom groblja paziti na lampione kako ne bi došlo do zapaljenja. Kao i dosadašnjih godina, na blagdan Svih svetih očekuju se velike gužve u prometu, osobito oko groblja, pa Vas pozivamo da cvijeće i svijeće na grobove odnesete uoči blagdana.