Petak, 14 Rujan 2012 19:28

Pet medalja na splitskom Cupu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NOVI USPJEH KARATE-DO KLUBA POŽEGA -

POŽEGA -  Na prošlog tjedna održanom Imperium World Cup natjecanju karate boraca u Splitu vrlo uspješno je sudjelovao i požeški Karate-do klub Požega. Splitski Cup je bio vrlo jak jer je na njemu sudjelovalo oko 500 natjecatelja iz 18 zemalja svijeta, te šest boraca iz Požege u trodnevnim borbama. Za vrijeme kupa održavali su se i seminari koje su vodili vrhunski majstori borilačkih vještina.

P9091549U kategoriji dječaci od 10-12 godina Lovro Podoljak osvojio je zlatnu, a Tomislav Marić brončanu medalju. U kategoriji dječaci od 13-15 godina Luka Barišić je osvojio zlato, a Jan Jurković srebro. U kategoriji kadeti Antun Puklavec je osvojio srebrnu medalju, a Fran Grgić četvrto mjesto. – Cijelo ljeto smo vrlo naporno trenirali i pripremali se za ovaj turnir, te smo zadovoljni što je to rezultiralo ovako dobrim rezultatima – istakao je trener Zdenko Oroz, koji je mlade uspješne borce doveo na prijem kod požeškog gradonačelnika Zdravka Ronka.

Čestitajući mladim karate borcima gradonačelnik Ronko pružio im je i dodatnu podršku od 5.000 kuna za nabavku nužnih strunjača i rekvizita za treniranje. Unatoč sve više ograničenim sredstvima grad će i dalje pomagati klubu, pogotovo što u nekim sportovima zbog potpunog nestajanja sponzora grad Požega ostaje jedini koji daje proračunsku potporu.