Petak, 19 Listopad 2012 12:50

Ramcima drugi puta pobjeda

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NOGOMETNA UTAKMICA RAMACA I HERCEGOVACA -

KUZMICA – Na nogometnom stadionu u Kuzmici u noćnoj utakmici, praćenoj jakom kišom sastale su se u uzvratnoj utakmici reprezentacije Ramaca i Hercegovaca u Požeštini. I drugi puta ekipa Ramaca pokazala se kao bolja i pobijedila sa 7:5.

Nije važan rezultat istakli su svi na druženju i večeri nakon utakmice, nego druženje, a Hercegovci su izgubili zbog toga što su oni naučili igrati samo po sunčanom i suhom vremenu, pa im ne odgovara ovo kišno vrijeme, a i neki njihovi Hercegovci odjednom su prešli u Ramce, pa se taj gubitak osjeća. Pohvale je dobio Marinko Šarić, koji nosi cijelu organizaciju susreta i domaćini iz Kuzmice koji su sve dobro pripremili. Predsjednik Zavičajne udruge Herceg Stjepan Branko Mihalj također je izrekao svoju zahvalu svima koji podržavaju ove susrete i druženje, ne zaboravljaju odakle su otišli, ali isto tako i duboko poštuju kraj u koji su došli i sada žive.

Gost na druženju bio je i pleternički gradonačelnik Franjo Lucić, koji je istakao da ga vesele ovakva druženja i rado dolazi na njihove susrete, ali i ponudio da se u Pleternici na stadionu Slavije odigra utakmica pobjednika Ramaca sa Slavoncima, a da svi budu gosti druženja, što je prihvaćeno.

Utakmicu su sudili Josip Podobnik, kao glavni sudac i pomoćnici Branko Budaj i Slaven Stojanović.

Za Ramce su igrali: Kapčević, Šarić, Šimunović, A. Novak, Andričić, Barišić ( 2 gola), Z. Novak ( 1 gol), Pavlović ( 2 gola), V. Novak, I Papak, Vidakušić, J. Novak i I. Novak ( 2 gola).

Za Hercegovce su igrali: J. Budimir, S. Bonić, Šarić, Marić, Jukić, Tokić, Mihalj, Bešlić ( 1 gol), D. Soldo, M. Soldo, G. Soldo ( 4 gola), Miličević, Brekalo, Obradović, z. Budimir, D. Pavelić, M. Banožić, Mitrović i Oberan.

Slijedeći susretu Ramaca i Hercegovaca igrat će se u Buku na stadionu BSK-a.